Jag och Sara har spelat in ett nytt avsnitt av Systrarnas pysselpodd. Vi pratar om pågående påsken, min radiodebut i P4 Västernorrland, lite möbelfix men mest om virkning och våra drömmar om sköna trädgårdstider i sommar med massor av favoritblommor.

Systrarnas pysselpodd

Lyssna och kom gärna med tips på vad jag ska göra med det här bordet:

Nu ska jag gå och virka på min sjal, hade varit kul att bli klar före Sara!!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s