Julkataloger dimper ner i brevlådan. Affärer börjar sälja julmust och pepparkaksdeg. Och Panduro har plockat fram sina julkit. Jag brukar sällan köpa färdiga pysselsatser, men när jag såg denna kunde jag bara inte motstå den. Jag älskar Disney-julen.

Och visst är det skönt när allting ingår. Det är bara sätta sig ner och börja pyssla och man slipper leta efter limtuben, och när man väl hittar den så har limmet torkat…

4Det var ganska pillrigt och jag svor en del över mina fumliga fingrar, så det här är inte ett pyssel för barn. Men färgen torkade snabbt och jag behövde aldrig ta en paus från pysslet. Jag tog inte tid men ganska snart satt jag limmade på sista bitarna.

5Limmet torkade dock inte så snabbt. Ha tålamod – speciellt när du limmar fast filtskäggen.

Så limmet hade jag nog hellre använt min limpistol och den svarta pennan var alldeles för kort för att jag stadigt skulle kunna rita dit fina ögon och armar. Däremot skönt att det fanns filttyg som tillät felklippningar – på bilden till höger är de filtbitar som blev över.

8Jag är mycket nöjd. Nu står Puff bland tomtarna vid öppna spisen och låtsas vara ett ljus. Nu ska jag försöka hitta en mall för fina Disney-julstrumpor.

För inte är det för tidigt med julpyssel nu! Vill ni bli inspirerade har vi börjat tanka över våra gamla julkalendrar på vår Youtubekanal Systrarna Pyssel. Så här såg en av våra luckor ut 2014:

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s