Jag köpte en tidning tidigare i vår som var i min smak. Den hette älskade trädgård och hade bland annat tips om hur man kan göra smaksatt salt och socker, som vaniljsocker, rosensocker, lavendelsocker och vitlökssalt med örter. Dels gillar jag tanken på att skörda det man själv odlat och använda som smaksättning, dels var de väldigt fina – rosa och lilafärgade. De skulle säkert vara fina presenter att ge bort också!


Frågan är om man verkligen vågar använda lavendel och rosor från trädgården i något man ska äta? Är alla rosenblad och lavendelblommor ätliga? Vi får väl se, jag tänkte testa någon dag framöver, nu när jag faktiskt har lavendel ute! Förhoppningvis överlever jag så att jag kan avrapportera hur det gick sedan! 🙂


/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s