Det är redan midsommarvecka och för vissa har semester och sommarlov börjat. I sommar vill jag pyssla, det är så lätt hänt att sommaren bara flyger förbi och när det åter igen är jobblunk och mörkt känns det ofta som om jag inte fått nånting gjort under ledigheten. Därför har jag med lite hjälp klurat ut Sju sommarutmaningar med pyssel. Så i slutet av sommaren har jag åtminstone pysslat! 

Och vad är väl roligare än att pyssla tillsammans. Så härmed utmanar jag alla pysselvänner med dessa sju utmaningar – gör bara en eller alla. Oavsett hur många av utmaningarna du utför kan du vinna ett hemligt paket med pysselmaterial!

Här är utmaningarna:

  1. På 3 sätt. Välj en ingrediens eller ett pysselmaterial och skapa tre olika saker. Exempelvis en konservburk som blir vas, lykta eller presentinslagning, eller blåbär som blir muffins, saft och marmelad. 
  2. Baka med färger! Småkakor, bullar eller sockerkaka – våga använda färger och gör baket festligare. 
  3. Återbruk av loppisfynd. Loppis hör verkligen till sommaren. I sommar vill jag att vi åker runt och fyndar något som vi kan rusta upp eller återanvända till något nytt. 
  4. Inspireras av bilden! Den här bilden är en sommarfavorit för mig. Det är min kollega och pysselvän Maria Edstrand som är fotograf. Inspireras av färgerna, blommorna, himlen eller bara känslan och skapa valfritt pysselalster. 
  5. Skapa något till trädgården. Till exempel en prydnad eller någon smart praktisk lösning. 
  6. Pyssla med naturens fynd. Pinnar, kottar eller stenar – ut och samla och skapa!
  7. Bevara ett sommarminne. Tolka hur ni vill, skapa något som bevarar era sommarminnen. 

Nu börjar vi! Pyssla, fota och mejla in bilder på ert pyssel till 3systrarnapyssel@gmail.com innan söndag den 3 september. Skriv vilken eller vilka utmaningar ni utfört. Det går så klart bra att kombinera flera utmaningspunkter till ett pyssel. 

Lycka till!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

En tanke på “Sju utmaningar i sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s