Jag har kommit en bit på mitt projekt med att bygga en bänk runt ett av äppelträden! Tänk vad en kväll utan regn kan göra… 🙂 Det blir lite snett och vint, men det är å andra sidan första gången jag försöker mig på något liknande. Jag använder också överblivna bitar, så det gör inte så mycket om det inte blir bra. Den blir funktionell i alla fall, så jag är ändå rätt nöjd! Kanske kan jag göra klart sista biten ikväll.

Till sist en liten bonusbild på rosorna som blommar ute i trädgården nu – fina!/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

2 svar på “Bänk på väg…

  1. Så fint det kommer o bli med bänken. Har också drömt om en bänk runt ett träd, men sett bara sådana runda/Sexkantiga, men denna passade ju oxå runt trädet, gör kanske en fyrkantig jag med 🙂

    1. Min blev fyrkantig mest för att det kändes lättare när man är novis som jag. 🙂 Jag funderade på att såga bort hörnen diagonalt först, men så nöjde jag mig med en helt fyrkantig istället. Lycka till med ditt bygge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s