Ofta kan avkoppling bli soffhäng för mig med något mer eller mindre bra på tv. Helt slut efter långa jobbdagar och sega nattningar av en fyraåring som inte alls vill sova. 

Men nu börjar sommarkvällarna äntligen bli så där evighetsljusa och sköna i temperatur och altanen lockar mer än soffan. Här är mitt senaste doodlande som sonen döpt till ”Fiskbajs”. Mycket mer avkopplande än tv. Samtidigt som kluddandet med pennan kan man lyssna på musik, ljudbok eller bara tystnad och tänka. 

Hoppas ni har en ljuvlig helg!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

2 svar på “Avkopplande pyssel

  1. Å va fint! 🙂 Håller med dit att det är avkopplade att rita när man lyssnar på podd, musik eller ljudbok 🙂 Jag gillar att rita de svart linjerna snarare än att färglägga så att rita på det här sättet är ju toppen 😉

    1. Ja jag är inte heller så mycket för att färglägga. Mycket roligare att rita själv, sen kan man ju färglägga det man ritat så klart. Jag ritar på papper så att jag kan måla med promarker-pennor om jag vill, men än har jag nöjt med det svarta. 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s