Äntligen en liten solglimt och uppehåll denna kylslagna vår och försommar! Det tog jag vara på med lite trädgårdsfix. Jag fortsatte mot mitt mål att göra gräsklippningen lite lättare med att torva av runt ytterligare ett av äppelträden. 

Efter en hel del grävande kunde jag till sist lägga ut markduk och täcka med småsten. Det kanske skadar några av äpplena, men flesta brukar falla längre från stammen. Tanken är att jag ska ge mig på ett försök att bygga en bänk att sitta på under trädet. Det är inget jag brukar göra, så vi får väl se hur det går. Håll tummarna för lite bättre väder!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s