Jag har en korg med lite naturligt pysselmaterial. Det är dels några stenar som jag plockat på mig här och där när jag varit ute på promenader, dels skivor som jag sågat till av en gren från mitt plommonträd som knäcktes i en storm i höstas.

Jag har använt främst stenarna för att måla mönster på i det senaste. Jag använde hobbyfärger som jag köpt på Panduro. När man väl börjat är det lätt att fastna, för det är ganska meditativt faktiskt att måla på fri hand.


(Brickan är spraymålad med kopparfärgad sprayfärg från Biltema.)

Stenarna var finare innan jag lackade dem, men jag vill kunna ha dem ute som dekoration, så det fick bli två lager klarlack.

Lite kul som sagt, så det kan mycket väl komma fler målade stenar här framöver!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s