Chokladbomber har blivit ett populärt pyssel i år, och varför inte? Det är en kul och överraskande present att ge bort, eller så gör man de marshmallowfyllda chokladbomberna åt sig själv och njuter av en god kopp varm choklad i vinter.

Det är lite pyssligt att göra, så räkna inte med att vara klar på några få minuter, men det är inte särskilt svårt. Du gör helt enkelt ett skal av choklad som du fyller med chokladdryckspulver och minimarshmallows. När du lägger ”bomben” i varm mjölk smälter chokladen och alla godsaker kommer ut. Se i filmen hur jag gjorde:

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s