Gardinringar. Jag har massa sådana i olika storlekar. Jag satt och kollade på samlingen en dag och tänkte, de här borde jag kunna pyssla av. Det fick bli julgranspynt! Om du inte är som jag och sparar så finns det ofta gardinringar att hitta hur billigt som helst på loppis.

Redan när du vänder gardinringarna upp och ner är det ju bara att knipsa på dem i grankvistarna. Men jag ville så klart piffa till dem lite och valde att måla dem svarta och vita, vissa strödde jag på glitter.

Några av dem gjorde jag till små ramar. Jag klippte ur runda bilder från foton, vackert julpapper och gamla vykort. Det blev som små tavlor att hänga i granen. Jag blev verkligen supernöjd!

Vissa limmade jag i stället på några renar och granar. Jag gjorde också en liten tomte av självtorkande lera. Det här är också ett pyssel som passar bra att göra med barn, låt dem måla och limma på paljetter. Det kommer vara populärt!

Jag tog också några omålade ringar och virade runt ett sidenband. Så fint!

Det här pysslet är en av mina favoriter i år. Det var så roligt att göra och speciellt ramarna med foton var så fina. Tänk vilken fin present att ge till någon kär som man i år tyvärr inte kan fira jul tillsammans med.

Jag hoppas ni tar hand om er och håller er friska.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s