… Eller ja, kakan är egentligen en vanlig morotskaka, men den ska ha formen av en pumpa är det tänkt. 🙂

Det hela är rätt enkelt. Jag bakade två morotskakor i en form som påminde om en halv pumpa. Det är inte en helt ovanlig typ av bakform, och många har säkert en sådan någonstans i gömmorna. Sedan satte jag kakorna ovanpå varandra och dekorerade med lite orangefärgad glasyr. Den gröna stjälken är små muffins som jag täckt med marsipan.

Jag tyckte själv att idén var bra, men om jag gör det igen ska jag skära kakorna helt platta i botten. Nu syns en stor skarv mellan kakorna efter som bottnarna inte är släta, men jaja, det blir sällan helt perfekt. Kakan var god i alla fall! 😋

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s