Jag har mängder av gamla pysselböcker jag köpt på loppis, och en del auktionsfynd med äldre pysselsaker, och det är hög tid att de kommer till användning! Jag tänkte, varför inte göra lite retropyssel och lägga ut? Här kommer första filmen. I den får jag hjälp av Elina att pyssla med pärlplattor från 1980-talet. Kul att öppna en oöppnad förpackning från 80-talet med exakt sådana pärlplattor som vi hade hemma som barn! Dessa har dessutom en fiffig lösning som gör att du slipper stryka plattorna när de är klara.

/Sara.

Nostalgipyssel från 1980-talet med syster Elina. #retropyssel #sarasretropyssel
Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s