Jag kan inte säga att jag är klar med sommaren. Det gick alldeles för snabbt. Men, jag är pepp på hösten. Varje årstid har något speciellt att längta efter. Nu är tiden för tjocksockar, te och tända ljus.

Det här fatet köpte jag utan tillhörande kopp på loppis. Blev ett perfekt ljusfat.

En plan jag hade i sommar var att gå på loppisar. Jag hade en lång lista med saker jag både behöver och vill ha. Men mina ögon drogs bara till det vita porslinet. Älskar att hitta muggar, koppar, skålar … ja vad som helst. Och sedan lyfta det med lite doodlande.

De här två kopparna blev jag genast förtjust i. Och nu har de fått en ny design med höstfeeling.

Ek och rönn.
Målade även på tillhörande fat.

Det är så kul att måla på porslin. Jag har lite tips och trix så funderar på att filma nästa gång så ni får se hur jag gör.

Hoppas ni också är redo för höst och att kreativiteten flödar. Ännu pågår vår utställning på Galleri Granen i Sundsvall, vi skriver mer om det senare!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s