Nu är det mindre än en vecka kvar till att vi ska ställa ut på ett riktigt galleri. Ja, ni läste rätt. Jag och Sara går en kurs på Medborgarskolan i Sundsvall som ger oss chansen att tillsammans med två andra amatörkonstnärer möjligheten att ställa ut vår konst.

Vi och vår konst.

Så lördag den 5 september är det vernissage klockan 12-16 på Galleri Granen i Sundsvall. Jag och Sara kommer vara där så klart, och är ni i närheten skulle vi bli så glada om ni kom förbi!

Vi har aldrig gjort något liknande förut. Det är verkligen något helt annat att lägga ut en bild av det man gör på sociala medier än att hänga upp på en vägg för någon att se och bedöma. Jag är så nervös. Och tiden är knapp och jag har knappt börjat rama in. Men det ska bli så roligt!

Här är några av de tavlor som vi kommer att visa:

Sara handtrycker sina tavlor med linoleum. Jag målar med alkoholbläck och tusch.

Jag kommer också ta med lite porslin som jag målat på.

Jag har köpt porslin på loppis som jag ritar på.

Utställningen kommer sedan att pågå i en vecka. Hoppas ni har möjlighet att titta förbi och ge oss lite stöd och pepp.

/Elina och Sara

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s