Min son är ju verkligen av Youtube-generationen. Han är 6 år och följer hellre olika kanaler där än ser på traditionell tv. Även jag följer en del personer på Youtube, och så har ju jag och Sara vår kanal där vi lagt upp pysselfilmer, främst julpyssel. För nån månad sedan föddes idén om att börja lägga upp mer filmer – och inte bara ett pysseltips per film utan mer i lite vlogg-form där jag visar vad jag har pysslat med.

Min son John kommer så klart vara med, han ser verkligen fram emot det här och vill göra jättemånga filmer. Jag kan inte lova något än, utan vi bara kör i gång och testar oss fram. Vi är ju helt nybörjare på det här!

I första filmen har vi precis kommit tillbaka från en liten shoppingrunda där vi gjorde lite pysselfynd och vi visar också resultatet av ett pysselkit som vi köpte. Sedan tipsar vi om två bra saker att göra med bananer som börjar bli lite för bruna. Det är lite spretigt kanske men det är så det blir när jag pysslar – jag gör lite här och lite där.

Tanken är också att vi ska filma mer om vår husrenovering som vi fortfarande är mitt i. Vi har redan byggt ut så att vi har ett nytt sovrum och ett underbart pysselrum i källaren. Men just nu, i dag faktiskt, blev det också klart att vi får bygglov för att bygga ut entrén! Det kommer bli intensivt men så mycket bättre i slutändan.

Så om ni vill följ oss gärna på Youtube också.

Hoppas ni har en fin sommar och eftersom värmen inte riktigt vill komma så passar det ju utmärkt med lite pyssel!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s