Det börjar bli mörkt och ruggigt ute, så till dagens frukoststund letade jag fram ljus för lite mysfaktor. Jag fick också lite feeling och bestämde mig för att baka croissanter till morgonkaffet, men det blev inte riktigt som planerat…

Jag fick något slags hjärnsläpp när jag skar upp den köpta smördegen – bitarna blev för små! Jag la en klick sockerfri hasselnötskräm i och rullade ihop till små rullar istället, och märkte sedan att jag inte hade några ägg att pensla med. Ja, det blev kanske inte världens mest lyckade bak, men de gick att äta! 😋

Igår kväll hängde jag hos Elina för en liten pysselstund – det var trevligt!

Jag gjorde små dekorationsbrickor av tillplattade kapsyler… eh, ja, mer om detta här på bloggen sedan.

Och ja, igår började jag lite smått med årets julpyssel! Det är aldrig för tidigt att sätta igång! Hehe… Ha en skön lördag!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s