Jag fortsätter med min Bullet journal. Jag fyller kanske inte i alla veckor som i en kalender. Men känner ändå att det ger mig struktur för månaderna.

Kom på att jag inte visat sidor på länge!

Här är några från september:

Och oktober:

Hoppas ni har det fint och kreativt i höst. Söker ni extra höstinspiration sök på taggen #kreativtskapandeioktober i Instagram. Det är kreativtskapande som har pysselutmaningar för månadens 31 dagar. Så kul att se hur alla tolkar uppgifterna. Gå in och kolla!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s