Ja då var det dags att dansa ut julen. Det är tjugondedag jul, eller tjugondag Knut som dagen också heter. Som vanligt är det en kluven dag. Jag älskar julen och vill helst fortsätta mysa med tindrande juleljus, men samtidigt är det rätt skönt att plocka undan de skäggiga tomtarna och allt det röda. 


Tycker fler som jag att det kan vara deprimerande så har jag två tips. 1 – köp nya fina ljuslyktor som lyser upp när granen och dess ljus plockas bort. 2 – fira en sista liten minijul på de rester som än finns kvar. 

Den här glassen är till exempel lätt att göra. Bara två ingredienser: vaniljvisp och pepparkakor. 

Om man som jag också börjat räkna viktväktarpoints så är glassen bra sett till smartpoints. Av en förpackning vaniljvisp och tolv pepparkakor blev det 6,5 SP för en portion om man delar glassen på sex. 

Hoppas ni är nöjda med julen och får en fin Knut-dag. 

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s