Under 2017 har jag tänkt försöka mig på Project Life. Ett scrappingprojekt där jag ska dokumentera hela året. 

Det går ut på att göra ett album med plastfickor som man sedan fyller med fotografier och scrapping. Typ. Här kan ni läsa mer om Project life

I julklapp fick jag en del material att starta med från min man:


Första tanken var att göra en sida eller ett uppslag för varje månad men nej. Jag ska så klart ta på mig ett ännu mer krävande projekt. Varje vecka ska få en sida! Om det blir för svårt får jag anpassa mig senare och kanske klumpa ihop några veckor. 

Nu måste jag bara komma ihåg att fotografera varje vecka. Men det borde inte vara något problem med mobilen. 

Vecka 1 blir svår att välja bilder från för vi har gjort så mycket. Åkt skidor, gått på bio, Leos lekland, hälsat på släkt, ätit gott och jag har börjat i Viktväktarna. Men här är en bild från veckan som definitivt måste med:

Min sons glädje när tomten kom med en glömd julklappssäck när vi var hos farmor och farfar. 

Hoppas era julhelger varit magnifika och att det spritter även i era pysselfingrar. Har ni några projekt för 2017?

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s