Jag köpte några riktigt billiga örngott för en tid sedan, men jag hade inte sytt något av dem innan jag råkade se en instruktion på en enkel och praktisk kasse på Pinterest. Mycket är redan gjort i och med att örngottet redan formar en påse. Det enda man behöver göra är att klippa ut handtag och sy ihop dem. Även om instruktionen jag använde är på engelska borde bilderna kunna visa principen.

Så här blev min kasse:


Här fick den fungera som äppelpåse när jag plockade äpplen hemma, men tanken är annars att ha den som matkasse istället för alla plastkassar man köper i onödan. 

Förutom att det var en okomplicerad pysselidé är den ett bra sätt att ge utsorterade örngott nytt liv. Smart!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s