Jag fortsätter med mina necessärer. Sist sydde jag i rosa vaxduk, men denna gång har jag testat sy två modeller i vanligt tyg. Jag gillade verkligen färgerna på dessa! Och så har jag tro det eller ej faktiskt för första gången testat använda tryckknappar. Den billigaste varianten jag hittade var prym color snaps, tryckknappar av plast i olika färger. Metalltryckknappar är väl förstås hållbarare, men lite väl dyra när man är på försöksstadiet som jag är. De var enkla att använda faktiskt, så det kommer jag nog fortsätta med framöver.

Jag hade inget mönster när jag sydde dessa. Är inte helt nöjd så jag får nog jobba vidare med formen framöver…

Tygnecessärer (1)

Jag har också utformat en egen liten logga för systrarna pyssel. Det är lite kul att sätta en egen etikett på saker man syr, det ser liksom genast lite proffsigare ut. 🙂 Tanken är att det ska vara ett monogram, ett sammansmält s och p för, ja, systrarna pyssel. Ser man det? Eller ser man bara ett s med en liten knorr? Hursomhelst var det mitt första försök till att designa en egen logga, så jag får väl säga att jag är rätt nöjd ändå.

Tygnecessärer (2)

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s