I somras hittade jag en farlig men väldigt bra Facebookgrupp: Stämplar till salu. Där säljer andra pyssliga personer sina gamla stämplar. Så smart, jag har dock inte sålt några än. Däremot köpt… lite för många…

img_4903

Här är fyra Magnoliastämplar som jag köpte från en säljare. Den till vänster är en gammal favorit, jag har lånat den från en kompis när vi scrappat tillsammans så när jag hittade den var jag bara tvungen att köpa mig en egen.

Jag har självklart testat stämpla och färglägga dem alla. Försökte även filma med mobilen och en selfiepinne, ber om ursäkt för att bilden ibland kommer upp och ner och på sniskan. Om det blir en nästa gång ska jag se till att telefonen lutar åt rätt håll hela tiden! Redigerade i iMovie och hittade inte där hur man kan vända på filmen. Så, inte bästa kvalitet, men här är filmen där jag färglägger en av mina nystämplade Magnoliaflickor:

/Elina

 

 

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s