År 2015 är över. Mycket roligt pyssel, både mer och mindre lyckat, hann vi med under året. Bland annat blev det för tredje året i rad en pysselkalender inför jul. Men i år införde vi till exempel också månadens utmaning för att inspirera oss själva, och förhoppningsvis även andra, att få nya idéer i pysslandet. 

Sara: Min favoritutmaning var månadens första: gör något nytt av något gammalt. Dels gillar jag tanken på återbruk, dels blev jag rätt nöjd med resultatet av mitt pysslande. Till exempel hårbandet och hårspännet jag gjorde att gamla toppar. Och pingvinen av en Ikea-filt.

Diadem 2
Elina: Min favorit var fyra i rad-utmaningen. Det var svårt att få med fyra saker i samma pyssel, men roligt och inspirerande. 

IMG_3631IMG_4055IMG_4054
Sara: Årets bästa pyssel måste nästan bli de cupcakes jag bakade till mitt bröllop i januari. Tänk att det snart gått ett år sedan vi gifte oss! Jag får hursomhelst ett leende på läpparna nu när jag tittar tillbaka på de i inlägg jag gjort i bloggen i år och bilden av dessa cupcakes dyker upp! 🙂 En speciell dag…

IMG_0321IMG_0349
Elina: Jag har mycket pyssel jag är nöjd med. Bland annat är jag nöjd med Bamse-tårtan till Johns tvåårskalas. Bamse blev kanske inte den snyggaste, men det var premiär med sockerpasta för min del. 

IMG_4787IMG_4840
Sara: Årets bästa köp… Det finns några olika saker. Kokosolja till egna hudvårdsprodukter som jag börjat testa på att göra i år, och favoriten filttyg som jag upptäckte i prisvärd förpackning på Ica Maxi. Men jag tror att jag säger Fimolera. Jag provade på det för första gången i år, och det är roligt pyssel. Det går att variera i det oändliga! Jag gjorde till exempel halsband av egna pärlor. Synd bara att leran är så dyr…

IMG_1475IMG_1603
Elina: Mitt bästa köp är utan tvekan den här kantstansen från Martha Stewart. Välanvänd!  

IMG_7528
Sara: Detta år blir mitt pysselmål att fortsätta testa göra egna hudvårdsprodukter. I år har jag gjort egen deo och skrubb. Det känns bra att veta vad som är i och samtidigt skippa några av alla kemikalier som vanligtvis finns i krämer och deodoranter.

Elina: Jag lovar att bli bättre på att spritsa! Jag vill att min cupcakes ska bli snyggare. Och mitt mål för 2016 är att jag ska lära mig att baka ljuvliga eclairer fyllda med vaniljkräm som är toppade med underbar glasyr.

Hoppas ni fortsätter följa vårt pysslande under 2016. Vad har ni för pysselmål med året? Skriv och berätta. 

/Systrarna Sara och Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s