Tre Gorjussflickor fick jag i julklapp från min man. Var tvungen att teststämpla lite i går. 

   
Gillar även det här hjärtat som hörde till. Den stämpeln kommer att användas flitigt. 

Fick även en hel del annat smått. Från min syster Sara och hennes familj fick jag en hel påse full med pysselgrejer. Bland annat en massa papper. Just papper är kul att få för man får oftast sådant som man inte själv kanske skulle välja. Och konstigt nog är det mer inspirerande och lättare att skapa med. Håller ni med?

Jag hoppas få lite mer pysseltid i dag. Så pysselinspirerad att det riktigt kliar i fingrarna!

/Elina

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s