Jag har blivit medlem i HighcoastScrap! En kompis har varit på mig länge om att jag måste gå med och följa med på pysselträffar. Har varit lockad, men bara tanken på att packa ned det jag vill ha med… Det blir ju så mycket!!! Och hur ska jag veta om jag vill ha det bruna pappret eller just det där ljusgröna snöret?!? 

Nu på lördag ska jag dock på min första pysselträff. Det börjar 9 på morgon och slutar 21 på kvällen. Och jag har försökt packa och förbereda lite åtminstone. 

  Har bland annat stansat ut lite olika former. 
Verktyg och stämplar är packade. Men själva pappret… det packar jag i morgon. Det kommer bli det svåraste att välja ut eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska pyssla. Antar att det blir grattiskort, sådana är bra att ha i lager. 

/Elina

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s