Vi har redan gått över i september, men här kommer mitt bidrag till augusti månads utmaning – gör någon glad.

Jag har en vän som fyller år i augusti och jag bestämde mig för att pyssla något till henne. Jag letade fram bär ur frysen och några små glasburkar, och satte sedan igång med att koka sylt. Det blev tre olika sorter, och ett enkelt kort. Burklocken tejpade jag för att dölja blaffiga företagsnamn.

Så här blev det:

 

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s