Jag och min sambo gifte oss i lördags – i ett bröllop modell mindre hemma i vardagsrummet. Inte så vanligt kanske, men vi ville ha det litet och enkelt. Jag bakade bland annat cupcakes som vi fikade på dagen. Jag blev rätt nöjd faktiskt, särskilt med tanke på att jag aldrig sysslat med spritsande eller blommor av sockerpasta förut! Men det finns ju hur mycket inspiration och tips som helst att hitta på bloggar, den ena proffsigare än den andra.
Steg 1 var att spritsa mina cupcakes som bakats på ett av Leilas recept. Jag gjorde frosting med bland annat cream cheese och vit choklad.

2015/01/img_0313.jpg
Steg 2 var strössel jag köpt på Panduro.

2015/01/img_0315.jpg
Sist satte jag på rosorna jag gjort av sockerpasta, också det från Panduro. Hur enkla som helst att göra. Man formar rosen av fem tunna runda plattor.

2015/01/img_0321.jpg
Till sist en bonusbild på min nya fina man! Som dock äter bröllopstårta här, inte mina cupcakes…

2015/01/img_0349.jpg
🙂

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

En tanke på “Bröllopsmuffins och manbonus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s