Dags för ännu ett inlägg på januari månads pysseltema här på bloggen – göra nytt av gammalt. Jag hade en billig fleecepläd från Ikea som fått en fläck som inte gick bort, så den fick nu ett nytt liv i form av en pingvin. Jag hade inget mönster så jag ritade helt enkelt upp en form på fri hand på det som skulle bli avigsidan.
Det gula och vita filttyget är inte återanvänt, men det är däremot knapparna jag använt som ögon. De satt förr på en kavaj. Om ett mindre barn ska leka med mjukisdjuret är det förstås säkrare att inte sy på knappar, även om jag sydde på dessa extra ordentligt. Fyllningen i pingvinen är innehållet i en av Ikeas billgaste kuddar som kostar några få kronor.
Så här blev det:

2015/01/img_0004.jpg
/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

En tanke på “Mer återbruk: mjukispingvin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s