På Panduro köpte jag ett J. Det går självklart att måla, men jag har så många fina papper så jag valde att klä in det i papper som på något sätt har en koppling till John.

bild augusti 020

Började med de minsta bitarna som fick flikar att vika ned – tänkte att de sitter fast bättre då.

bild augusti 023

John har börjat säga sina första ord, så jag visste att jag på något sätt ville få fram dem. På ena sidan av J använde ett prickigt papper och jag rubons-bokstäver och gnuggade in: Johns första ord – nej, mamma, där, buss, jjja! & den. Gnuggade även in lite hjärtan.

bild augusti 024

Så här blev J:et (från tre sidor):

J

Jag är jättenöjd. Även John. Bilpappret gjorde honom helt tokig och han blev så arg när han inte fick leka med J:et som var tänkt som ett prydnadsföremål. Jag fick gå ned i pysselrummet och hämta en bit bilpapper som han kunde kolla lite närmare på. Han är än för liten för att förstå att han ska vara försiktig nämligen. Allt har en tendens att rivas sönder…

Nu står J:et längst upp i hans bokhylla och han pekar ofta på den och säger: ”Brummbrummm! Dääär!!”

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s