Det är lördag. Och vad passar då inte bättre än lite godispyssel! ild ugsep 157 Jag såg det först när en kollegas barn hade gjort godissushi. I efterhand har jag sett många göra det. Det är ett lätt och roligt familjepyssel att göra på lördagen, och det blir så fint. ild ugsep 146 Jag använde marshmallows till ris. Sedan var det bara att vara så där underbart kreativ. Lite snören är bra att ha för att knyta ihop alstren. ild ugsep 147 Jag hade tänkt köpa malacos fiskgodis, men hittade inte det. I stället blev det haj- och bläckfisksushi. De blev otroligt söta så ett tips är att blanda med saltlakrits. Och vill man doppa som riktig sushi kan man smälta lite mörk choklad eller göra en kolasås till. /Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s