Jag har tittat lite på Panduro hobbys hemsida under fliken inspiration och hittat några pysseltips som jag definitivt vill testa någon gång. Jag får återkomma med bilder när projekten blir av. När man är inne på till exempel Panduro slås man av hur det går trender inom hobby. Det känns som om hypen kring scrapbooking börjat avta, och under ett tag nu har det varit fullt av mer eller mindre nödvändiga bakgrejer att göra fantastiska muffinskreationer med. Eller ja, muffins kallas det väl inte längre, utan cupcakes. Många verkar också pyssla med papperstejp, paper tape, washitejp… kärt barn har många namn. Jag har aldrig testat det men det verkar finnas många sätt att använda det på när det kommer till dekoration. Till exempel har de på Panduros inspirationssidor dekorerat tavelramar med olika färgglada mönster. Den här bilden som också finns på Panduros hemsida gillar jag:

Catalogue

Ett sådant här mönster kan kanske ersätta en mer permanent fondtapet för att piffa upp en tom vägg. För som jag har förstått det ska papperstejpen vara lätt att ta bort igen. (Rätta mig om jag har fel.)

/Sara.

 

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s