I lördags hade vi namnfest för min son John Per-Simon. Till fikat hade jag bakat tre sorters muffins: blåbär, vanilj och choklad. Vaniljmuffinsen fick en frosting av vit choklad och Philadelphiaost som jag färgade Barbapaparosa. Den rosa färgen var en sirapfärg som jag köpte på Cervera. Köksbutiken sålde också svart gelé och ögongodis.

Chokladmuffinsen fick en vanlig kakaofrosting. Pyntade dem med mininonstops från Lagerhaus och små tandpetare med pappershjärtan.

20131008-133421.jpg

Gillar verkligen min muffinsställning. Fikat blir nästan som en tårta!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s