För flera år sedan fick jag ett grönt hänge (om jag inte missminner mig var det från mamma och pappa?). Det är så fint, men jag har aldrig använt det så mycket eftersom jag inte har haft något matchande att hänga det i.

Sedan jag började pyssla smycken har hänget legat i min korg i väntan på att inspirera mig. Så i dag var det dags.

Började först ta fram matchande pärlor, som jag redan ägde. Grönt och rosa. Kanske inte en given kombination, men så fick det bli.

20130509-183535.jpg

Sedan gjorde jag min klassiker med fyra parallellt löpande wiretrådar. Jag vet, måste komma på ett nytt sätt att skapa smycken. Ska gå till biblioteket och låna pysselböcker, kanske kolla om jag hittar någon inte alltför avancerad kurs att gå.

20130509-183801.jpg

Och så här blev det:

20130509-183920.jpg

Hoppas ni också hinner med lite pyssel nu när det är en extra lång helg. Här regnar det dessutom så lite pyssel passade ypperligt!

/Elina

Publicerat av:flodisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s