Det finns mängder av fina pysseltips i olika bloggar och på hemsidor, jag vet, men jag tycker om att bläddra i en faktisk tidning och riva ut och spara eventuella intressanta idéer. Jag har börjat titta runt lite för att hitta en pysseltidning som passar mig. En tidning jag köpte nyligen var ”101 nya idéer”.

20130601-140910.jpg

Ett tidigare nummer av samma tidning gjorde inget större intryck på mig. Jag tyckte att det var mycket stickning och virkning som jag inte var intresserad av, men i detta nummer fick jag några bra tips. Jag tror att det till viss del beror på att mycket gick i färger som jag gillar – turkost, ljusgrönt, rosa… och prickigt eller blommönstrat. Detta nummer såg som helhet mycket mer tilltalande ut. Jag gillade bland annat ett hemma hos-reportage hos en tjej med många fina inredningsdetaljer. Precis sådana färger och mönster jag gillar.

20130601-141725.jpg

20130601-141752.jpg

Hon har en blogg på pinkfriday.blogg.se som jag ska gå och spana in vid tillfälle.

Ett par konkreta pysselprojekt i tidningen som jag tänkt testa är att sy sittpuffar till balkongen och kanske en tygväska.

20130601-142325.jpg

20130601-142409.jpg

Återkommer med bilder på resultatet…

/Sara… som gärna tar emot tips på tidningar eller bloggar som inspirerar till pyssel.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s