Äntligen! Jag hann inte med att posta julkorten med julmärken och i den röda lådan, trots pysselhelg med Sara, men nu är korten postade.

iphone decemb 038

Jag är inte van att göra kort. Jag tycker att det är svårt att inte ha ett fotografi att utgå från när man ska välja papper. Jag började med att stämpla två olika motiv och sedan färglägga och klippa ut, men det var ändå svårt att hitta rätt papper till. Då slog det mig, jag måste välja papper först. Det är lättare att anpassa färgläggningen efter papper! En nybörjar-snilleblixt måhända, men en smart sådan tycker jag själv.

iphone decemb 063

iphone decemb 051

Här är några av de färdiga julkorten:

iphone decemb 056

De två nedersta blev min favoritmodell. Mest på grund av pappret ”Magnolia – sweet crazy love” som var så passande med små hjärtan som ser ut som snöflingor (om man har fantasi). Jag måste beställa mer av det pappret!

Nu är korten som sagt postade. Enda problemet är att jag vill göra fler. Det var så roligt och det kändes verkligen som om jag kom i gång. Det var nästan mer kreativt att utgå från pappret först och inte ett fotografi. Det var riktigt kul att försöka hitta rätt nyans bland Promarkerpennorna. Nu låter det säkert som om jag får någon provision från Promarker, det får jag inte, men jag älskar de pennorna!

Nu är det dags för att slå in julklappar i stället. Även det kan vara kreativt och pyssligt. Och i bakgrunden? Bing Crosby som sjunger julklassiker.

Om vi inte hörs mer innan jul, så vill jag önska er alla en riktigt god sådan redan nu!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s