I tisdags kom min pysselkompis Lykke på scrappingbesök. Men båda två satt mest och stämplade och blev höga på doften från Promarkerpennorna. Men det är så rogivande att sitta och färglägga. Jag älskade det som barn, och jag älskar det fortfarande. Och nu hade jag två nya stämplar som jag testade. Det kommer bli många fina kort, både festinbjudningar och julkort.

Gillar verkligen min festliga stämpel. Nu måste jag bara ordna en fest så jag kan göra festliga inbjudningar.

Och den här pepparkaksätande lilla tomten kommer bli perfekt på julkorten i år.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s