Jag har länge varit sugen på att baka. I dag slog jag till. Blandade två recept och vips hade jag mina egna chokladmockacupcakes. Tyvärr blev frostingen som skulle vara krämig och fin i stället som en rinnig glasyr – men smaken var godkänd. Och chokladmmuffinsen saknade det där lilla extra.

Passade även på att använda mina nya silikonmuffinsformar. Har miniminiformar i söta pastellfärger – ingick tillsammans med en receptbok – som jag köpte på Akademibokhandeln. Men favoritformarna är från Village, de ser ut som små kaffekoppar med tillhörande fat.

Jag lägger inte upp recept än, måste ändra lite för att få dem perfekta först. Men här är två frestande bilder:

Hoppas ni har en skön och god söndag!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

En tanke på “Cupcakessöndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s