I det senaste avsnittet av Systrarnas pysselpodd pratar vi som vanligt om lite allt möjligt som har med pyssel att göra. Jag tar bland annat upp hur jag nyligen börjat prova på att måla på siden. Det kom sig lite av en slump efter att jag spontanbudat hem några vita sidenscarfar på Tradera. Kul att prova!

Jag har målat två av scarfarna hittills – en fyrkantig som fick pionmönster och en avlång som jag målade gröna blad på.


Det blev kanske inte riktigt så bra som det såg ut i mitt huvud, men rätt ok som första försök ändå om man tittar lite på håll! 😀

Nu finns förresten Systrarnas pysselpodd på Spotify också, gå gärna in och lyssna!

/Sara

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s