Mitt bidrag till årets påskpyssel är ett projekt jag nämnde i vårt senaste poddavsnitt. Jag ville testa att stansa fjärilar i papper med min nya stansmaskin och fästa fjärilarna på klädnypor i miniformat och sedan klämma fast dem i påskriset. Ett snabbt pyssel och resultatet blev faktiskt helt ok även om fjärilar kanske inte är typiskt påskpynt! 🙂

Jag gjorde också några ägg med pärlplatta, och efter tips från Elina limmade jag dem på grillpinnar i trä istället för att hänga upp dem i riset eftersom de var i största och tyngsta laget för det.

Så, nu är jag redo att dra igång årets påskfirande! 😀 Glad påsk på er! /Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s