Långt efter alla andra har jag börjat prova på scrapbooking. Vad man ska göra med allt man skapar är fortfarande en gåta, skickar nästan inga kort längre… men det är kul att testa.

Något jag konstaterat ganska snabbt är att scrapbooking är en dyr hobby. Några dies och pappersblock och hundralapparna rinner iväg.

En sak jag kom på när jag hittade igen en billig förpackning med vanliga påsklämmor var att jag kunde testa måla dem med nagellack. Dels sparar men några kronor på att köpa brads i pysselbutiken, dels får du den nyans du vill ha. I alla fall om du har en massa nagellack liggande som jag har.

Ett litet tips från en scrapbooking-novis…

Här använder jag två av mina målade klämmor i ett litet anteckningsblock som jag pysslade framför Mellon igår. Hur väl nagellacket håller på ett block vet jag inte, för jag har inte utsatt det för slitage än, men på ett kort exempelvis borde det hålla bra tänker jag.

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s