Jag gillar enkla pysselidéer som man kan göra klara under en eller två sittningar. Ett enkelt pyssel som jag sett på flera ställen på bland annat Pinterest är att göra halsband av brickor, såna där som man använder med skruvar och muttrar.Använd brickan för att rita av formen på baksidan av ett papper med nåt fint mönster. Klipp ut och klistra på pappret på brickan med exempelvis mod podge.När det torkat, täck pappret på brickan med 3D-lack. Jag köpte två olika sorter för att jämföra. Lacket från mod podge är något mer lättflytande men slutresultatet blir lika, av vad jag kan se. Båda funkar alltså, och är lätta att använda. När lacket stelnat efter några timmar blir det helt genomskinligt och blankt. Använd ett snöre/band av önskad längd. Klart!Problemet är att det är så lätt och kul pyssel att jag gjorde för många av bara farten! 😃/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s