Mina pallkragar börjar se sjabbiga ut och det växer en massa gräs mellan trots markduken jag en gång la under. Dessutom är det lite bökigt att komma åt då de ligger intill varandra. Allt sammantaget – det måste till en uppryckning! Eftersom det växer så dåligt hos mig i år är det inga problem att tömma och flytta lådorna så här mitt i sommaren. Jag sabbar inga prunkande odlingar alltså.

Jag har kommit så långt att jag har torvat av en yta där jag ska lägga markduk och grus, kantat av kantsten i gräsmattans höjd för att underlätta gräsklippning.

Sedan är planen att bygga upphöjda odlingsbäddar för att det ska vara bekvämare att så och skörda. Dessutom använder grannskapets katter mina nuvarande lådor som kattlådor och krafsar bort det jag sått så jag ska också bygga högre ställningar till stora plastlådor som jag tänkte odla plocksallat och kryddor i. Förhoppningsvis kattfria.

En enkel skiss över hur det är tänkt att bli:

Jag har tagit med grenar från barndomshemmets svartvinbärsbuskar, som har så söta och goda bär. Förhoppningsvis tar de sig här hos mig också!

Nu är det bara att börja bygga! 👍

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s