Här är en lite gammal bild vid det här laget, det var en tårta som jag gjorde till midsommar. Sedan i julas har jag dragit ner på sockret, men ibland vill man äta något sött, så till midsommar bakade jag två tårtbottnar – en vanlig sockerkaka och en med Icas sötströ. Jag skar ut en kvartsbit ur sockerkakan och stoppade in motsvarande bit av den sockerfria kakan. Med grädde på såg det ut som en vanlig tårta, men den sockerfria biten fick ändå ett par kännetecken – inget strössel och fler jordgubbar – så att jag kunde hitta igen min del.

Helt ok substitut, men det är svårt att komma ifrån att socker oftast är godare än sötningsmedel när man bakar.

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s