Här är min senaste teckning som jag doodlat. Det är flera element jag blev nöjd med och den kommer jag nog att rama in. Här är favorithörnet:

Förutom en massa doodlande i januari har jag åter tagit upp Bullet journalling. I slutet av förra året blev det långa pauser och jag kom inte riktigt in i det. Hade också svårt att hitta min stil. Så jag gick och köpte en ny bok och började om helt enkelt. Och nu känns det mycket bättre och mer kreativt.

Jag skulle kunna sitta många timmar med min bujo varje kväll nu. Jag gör listor och ritar och planerar. Jag gör även uppslag för månader och veckor som i en kalender – men inte lika uppstyrt så att det liknar en vanlig kalender. Jag försöker mer att motivera mig under veckorna med citat och teckningar i stället för att bara planera och skriva att göra-listor.

När jag inte sitter med min egen bujo sitter jag kollar i andras antingen via Instagram eller Pinterest. Det finns så mycket att inspireras av!

Hoppas ni haft en fin januari. Känns konstigt att månaden redan är slut.

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s