Om man hänger på Pinterest som jag, brukar man då och då kunna se listor med life hacks i sitt flöde – smarta tips som förenklar vardagen helt enkelt. Ofta läser jag dem med viss skepsis, men nu bestämde jag mig för att testa ett sömnadstips för att se om det funkar i verkligheten.

Jag läste att man kunde sy cirklar med hjälp av sandpapper och ett runt föremål. Man tejpar fast en bit sandpapper under föremålet och håller det därefter mot tyget när man syr. Pressarfoten följer kanten på föremålet och man får en helt rund cirkel.

Mitt runda föremål fick bli min nåldyna.

Det funkade faktiskt! Men jag har nog inte så ofta anledning att sy cirklar, så om jag någonsin får användning för det återstår att se…

Nu fick min cirkel lite stoppning och blev ett nytt reflexmonster. 🙂

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s