Vår systerdotter fick en strålande idé när hon fick några muminbilder. Hon ville göra magneter. Hon klippte ut bilderna och klistrade dem på större lite grövre pappersbitar där hon ritade lite för att fylla ut gräset till exempel eller rita granar bakom hattifnattarna. Sen klistrade hon en magnet på baksidan.

Ett enkelt och smart pysseltips för alla barn. Min son vill ju till exempel spara på allt; Köper vi en ny tröja med en batmanbild på etiketten ska den bilden absolut sparas, eller kartonger till leksaker, allt. Vad smart att göra magneter av alla dessa bilder!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s