Det här inlägget kommer bli en hyllning av min man. Han är så händig. Vår utbyggnad av huset går strålande bra. 

På bara sju veckor har han hunnit allt det här:


Och nu bygger han takstolar medan jag börjar tänka inredning. Har redan bestämt att vi ska ha en fototapet i sovrummet, mest troligt den här – ett foto av Jonna Jinton. 


Det känns kul att en inspirerande person som jag följt från start ska få ta plats på en hel vägg, och extra kul att fotot är taget i de ångermanländska skogarna. 

Övriga tapeter blir nog vita, eller väldigt väldigt ljusa åtminstone. Och så ska jag måla fler egna tavlor att ha ovanför sänggaveln. 

Även vardagsrummet ska få en liten makeover. En ny dörr till nya sovrummet ska in så vi passar på att byta tapet på fondväggen där också. Och så behöver vi ny soffa och tv-möbel. 

Mio kom lägligt med sin reklam och jag har redan hittat en favorit. Måste bara mäta först och kolla av med min man så klart. 

När jag var liten möblerade jag om i mitt rum nästan varje månad. Det är roligt att göra om i sitt hem. Den här renoveringen är det största vi gjort hittills – vilken tur att min man är så duktig!! Det ska bli så kul att se resultatet sen, men det kommer dröja några år för i princip hela övervåningen ska göras om – allt för att vi till slut ska få ett större kök. Längtar!

/Elina

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s