Julen närmar sig med stormsteg och idag är det redan tredje advent! Nu har jag pysslat ihop en dörrkrans i filttyg, som går snabbare att göra än vad man kanske skulle kunna tro. Spana in hur jag gjorde här:

Jag pysslar mycket annat också nu inför jul, men det kan jag tyvärr inte lägga upp här – jag pysslar nämligen rätt mycket julklappar i år och hur kul är det att läsa i detalj vad man ska få redan innan jul liksom. 🙂 Det får bli inlägg här efter att paketen är öppnade… Ta det lugnt i julhetsen och sköt om er!

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s