Jag har aldrig riktigt fastnat för decoupage-tekniken. Resultatet har aldrig blivit riktigt bra, men jag inspirerades av Elinas inlägg här på bloggen häromveckan och gjorde ett nytt försök! Nu använde jag tomma, rena konservburkar, för där spelar det ju faktiskt ingen roll om jag inte blir nöjd med resultatet. Materialet har ju inte kostat mig något.


Jag använde mig av det översta lagret av tre olika servetter i blått/turkost, och jag tycker faktiskt att det blev helt ok!

Jag fyllde burkarna med en fejkväxt, men de skulle ju lika gärna kunna fungera som penn- eller penselställ i hobbyhörnan.

/Sara. 

Publicerat av:systerpysslofant

2 svar på “Mer decoupage

  1. Har inte heller varit så förtjust i decopage… men dessa blev verkligen fina, enkelt och stilfullt! Har nu samlat på mig några plåtburkar, och hittat fina servetter oxå, så får se när man hinner göra något av dem 🙂

    1. Tack, kul! Jo, tid är ju ofta ett problem. Många pysselprojekt svänger man ju inte ihop på en kvart direkt, men det här tar faktiskt inte hela dagen och det är ett enkelt sätt att piffa upp lite hemma. Det svåra var egentligen bara att servetten gärna ville gå sönder eftersom lagret var så tunt, men det blev rätt bra ändå till slut. Lycka till! /Sara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s