Nej, nu har vi haft uppehåll länge nog här på bloggen, eller vad säger ni? Flytt och semesterresor har gjort att tiden gått snabbt i sommar, men nu börjar det ändå klia ordentligt i pysselfingrarna. Jag inleder pysselhösten med sömnad.

Jag har alltid varit svag för necessärer och små förvaringspåsar, och när jag var på Ohlssons tyger för ett tag sedan hittade jag bland annat jättefina vaxdukstyger. På rea dessutom, så jag var ju bara tvungen att köpa en bit. 🙂

Resultatet blev en enkel liten necessär med blixtlås, ungefär 20 centimeter bred. Lagom för mindre sminksaker som mascara och puder. Det fiffiga med vaxduk är att kanten inte fransar sig, så jag valde att inte fodra necessären. Enkelt och smidigt!

Rosa necessär

Jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet, om jag får säga det själv. 🙂

/Sara.

Publicerat av:systerpysslofant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s